Bæredygtige solbriller – beskytter dine øjne og miljøet

Trendysun fører bæredygtige solbriller fra Prego, Karen Simonsen til damer og Tom K. til herrer. Når du køber Prego solbriller, er du med til at sikre, at der pr. solgt brille bliver samlet 4 kg. plastik ind svarende til 200 halvlitersplastikflasker. Dermed ender plastikken ikke i verdenshavene. Det sker via Pregos partnerskab med organisationen Plastic Bank.

Solbriller der er produceret miljøvenligt og socialt ansvarligt

Samtidig er der et socialt aspekt i Plastic Banks projekt, da det er lokale, der indsamler plastikken. På den måde kan de lokale ophøje deres levestandarder. Med andre ord så kan du være med til at hjælpe både vores planet og dine medmennesker, når du køber de bæredygtige Prego solbriller.

En anden måde du kan være med til at hjælpe mennesker i ulande og samtidig gøre noget godt for klimaet, er ved at aflevere dine aflagte briller, hvor du har købt dem. Herefter bliver brillerne givet videre til den frivillige forening Syn For Sagen, som hjælper udviklingslande med synstest og giver dem de brugte, men tilpassede briller.   

Prego solbriller i bomuldsbaseret acetat i stedet for plastik

Alle Pregos solbriller er produceret i bomuldsbaseret acetat i stedet for plastik. Dette materiale belaster miljøet mindre end fx plastik. Prego anbefaler stadig, at du afleverer dine Prego solbriller, der hver de er købt, når de skal udskiftes, selvom disse bæredygtige solbriller forurener mindre end plastiksolbriller. Derved kan de gamle solbriller få nyt liv, når de bliver givet videre til Syn For Sagen https://www.synforsagen.org/our-vision

Prego briller og FN’s Verdensmål

Du er også med til at bakke op om FN’s Verdensmål, når du køber Prego solbriller. Prego bidrager direkte til 14 ud af 17 FN Verdensmål for bæredygtig udvikling. Derudover støtter Prego indirekte de sidste tre Verdensmål gennem deres partnerskab med Plastic Bank.  

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag en rabatkode på 10% til vores webshop