Trendysun

Om os

Trendysun.dk har solbriller til en bred målgruppe. Den miljøbevidste kunde, den moderne kunde og den kunde som går op i rigtig fede designs til konkurrencedygtige priser.

Mærkerne Prego, Tom Kristensen og Karen Simonsen er produceret af bomuldsbaseret acetat og passer til den miljøbevidste forbruger, der også går efter moderne solbriller. Derudover finder du klassiske solbriller fra bl.a. Mustang, som har en elegant design med særlig fokus på chic udseende.

Vi elsker vores arbejde med solbriller og eyewear generelt, og vi håber på, at du også kommer til at elske dine produkter, du køber hos Trendysun.dk.

Alle har et valg og alle har en stil. Hos trendysun.dk er vi særlig interesserede i at imødese dit valg og din stil; derfor siger vi YOUR CHOICE YOUR STYLE.

Mission

  • Vores mission er at give kunderne mulighed for at gøre et godt køb indenfor solbriller og få mulighed for at købe dertilhørende brilletilbehør. Det skal være nemt, det skal være trygt og det skal være sikkert at handle med trendysun.dk

Vision

  • Vores vision er at være dem, som kunderne først kommer i tanke om, når de skal overveje at købe solbriller og som bliver husket for moderne og bæredygtige solbriller til damer og mænd.

Om os - Trendysun

Trendysun.dk er kommet til verden, fordi det skal være nemt, trygt og sikkert at købe solbriller og dertilhørende tilbehør hos os.

Vi kender alle det, at man nogle gange ikke lige har tid til at besøge den lokale optiker, hvis man skal købe solbriller. Derfor ender man at købe via nettet. Men man tør ikke rigtig at bruge brillen med frygt om, at det ikke kan returneres, når det er brugt. Dette er en fortid; fordi selvom du har brugt vores produkter, og det ikke lige matchede din stil, kan du kvit og frit returnere varen til fuld pris inden for 30 dage; også selvom du har brudt emballagen og måske endda smidt den ud. Læs mere i vores handelsbetingelser:

Trendysun tilbyder flotte briller til en skarp pris, og med vores attraktive kampagner kan du altid købe flere solbriller så du kan variere. Alle har sin stil. Alle har sit valg. Derfor siger vi Your Choice Your Style, som skal imødekommes af vores brede og spændende sortiment indenfor solbriller.

De fleste solbriller hos Trendysun er med UV kategori 3, der gør, at dine øjne er beskyttet mod solens UV stråler.

Kundetilfredshed og kundeservice er absolut første prioritet hos Trendysun. Derfor gør vi meget ud af at simplificere købs- og returprocessen, så du – som kunde –  altid føler dig trygt.

Vi håber, at du nyder vores hjemmeside og kommer igen meget snart.

På gensyn

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag en rabatkode på 10% til vores webshop