Blue light briller uden styrke

Vi bliver dagligt udsat for rigtig meget blå-lys fra forskellige teknologiske udstyr. Vores telefoner samt tablet er de største syndere, som vi holder helt tæt ind til hovedet. Blå-lys giver søvnproblemer, som mange danskere lider af.  Men det er slut nu; hos Trendysun finder du et udvalg af blue light briller til enhver smag, som netop går ind og blokere blå lys, så du med god samvittighed kan bruge flere timer foran din computer, tablet, telefon eller fjernsyn. Vores blue light briller er uden styrke, og dermed kan du også benytte dem, selvom du ikke til dagligt bruger briller med styrke i.

Brands
Pris
Størrelse
Køn
Facon
Brands
Pris
Størrelse
Køn
Facon

Hvordan virker blue light briller?

Brillerne er designet til brug foran digitale skærme. Så er du en af dem, der surfer meget på din computer, tablet eller telefon? Så kan brillerne være med til at forbedre din skærmtid. Disse briller mod blåt lys er lavet med blue coating, som er en skærmbeskyttelse, der har en overfladebehandling på glassene. Dette går ind og reducere eksponeringen af det blå lys, der rammer øjnene. Dermed får øjnene et mere behageligt og blødt lys, der gør, at de er i stand til at slappe mere af foran en skærm. Brillerne kan ikke fjerne alt det skadelige fra blåt lys, men de går ind og reducere mængden af den negative effekt.

Hvorfor skal man bruge blue light briller?

Med briller mod blue light kan du blokere noget af eksponeringen af blåt lys fra dine skærme på din computer, tablet, telefon osv. Dermed reduceres de negative effekter fra blåt lys. De negative effekter kan bestå af spændinger i øjnene, tørre øjne og hovedpine. Blåt lys kan også have en negativ effekt på din nattesøvn. Så ved at reducere mængden af eksponering af blåt lys, kan det medføre til bedre søvn om natten. Skærmbriller et godt bud på at forbedre din skærmtid, så dine øjne og helbred ikke bliver udsat for en stor mængde af blålys.

Hvornår skal man bruge blue light briller?

Brillerne er for alle, der bruger en stor mængde af deres tid foran en digital skærm hver dag eller som oplever problemer i forbindelse med arbejde foran skærmen. Det kan for eksempel være, at du i forbindelse med dit arbejde tilbringer størstedelen af din tid foran en computer. Eller oplever du b.la. træthed, hovedpine, tørre øjne eller har problemer med at koncentrere dig, så er skærmbriller et godt forsøg på at mindske disse gener.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag en rabatkode på 10% til vores webshop