Smartsolbriller

Smartphone er kommet at blive.
Smartwatch er kommet for at blive.
Nu er tiden kommet til Smarteyewear. Med Trendysun Smarteyewear kan du bruge din solbrille også til at tale i telefon, hvor du besvarer opkald, fører en samtale og lægger på. Du kan bruge det til at lytte til musik og eller podcast, samt skifte numre. Alle disse funktionerne foregår ved den smarte touch-funktion på stangen.

Brands
Pris
Størrelse
Køn
UV-Beskyttelse
Brands
Pris
Størrelse
Køn
UV-Beskyttelse

Smart solbriller er til dig, der gerne vil lave flere ting på samme tid. Med dens stærke UV beskyttelse (niveau 3) skåner du dine øjne, da glasset er polariseret og er rigtig god især under skarp sol.

Hos Trendysun.dk har du denne unikke mulighed, hvor du kan vælge mellem 4 lækre designs og få dækket din solbrille behov og samtidig bruge din smart solbrille som en trådløs høretelefon. Du undgår fuldstændig al besvær med at finde høretelefoner frem og vente på at den skal koble til din telefon. Med smart solbriller er du altid koblet til telefonen og du kan besvare opkaldet med et enkelt touch på stangen, også når du er på farten.

Med andre ord du nyder flere ting på samme tid og stadig er fuld opmærksom på dine omgivelser; og ikke mindst er dine omgivelser mere interesseret i dig.

Du har solbriller med lyd og højtaler, men ingen kan høre dig, da højtalerne sidder diskret og rettet direkte ind mod øret. Du aktiverer den via bluetooth, hvor du vælger ”Trendysun” som bluetooth device på telefonen. Denne unikke teknologi er kompatibel med både Android og iphone.

Solbrillen er meget nem at bruge og fuldender dit look. Der er naturligvis fuld garanti på 2 år.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag en rabatkode på 10% til vores webshop